• Bine aţi venit!

  Primarul Comunei Corund: Katona MihályStimaţi cetăţeni! Acest portal se doreşte un instrument de comunicare modern, rapid şi eficient între Primărie şi cetăţenii comunei Corund, dar şi o modalitate de a ne face cunoscuţi în ţară şi peste hotare, pentru a contribui decisiv la dinamizarea potenţialului economic şi uman de care dispune comuna noastră.

  Ca primar al tuturor corundenilor, doresc să declar disponibilitatea instituţiei pe care o reprezint de a fi un partener viabil şi serios de dialog cu locuitorii în slujba cărora se desfăşoară întreaga noastră activitate. Totodată, prin serviciile oferite de site, sperăm să ne apropiem cât mai mult de problemele cu care se confruntă comunitatea locală şi, în speţă, cetăţenii ce o formează, astfel încât să ne atingem scopul acoperirii prin rezolvarea a cât mai multe din problemele comunei. 

  Dacă aveți idei constructive cu privire la conținutul paginii web vă rugăm să – ne semnalați la adresa de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Cu deosebită stimă, Primarul Comunei Corund: Katona Mihály

Bine aţi venit!

Tuesday, 10 24th

Last update08:21:29 AM

 • Creaţi un cont
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Localizarea comunei Corund

Category: Corund
Hits: 7178

Fiind vorba despre Bazinul Carpatic, sau despre Regiunea Carpatică, delimitarea geografică a acestei regiuni este clară, caracterul montan şi relativ închis este explicit. Ţinutul Sării, care integrează şi localitatea Corund, se întinde în extremitatea de est a Bazinului Transilvaniei, şi care este de fapt un bazin întins în direcţia de nord-vest – sud-est, închis între munţi.

Read more: Localizarea comunei Corund

Corund in imagini, Fotoalbum

Category: Corund
Hits: 6492

{jathumbnail off}Va rugam sa dati un clic pentru a vizualiza imaginile despre comuna Corund...

Read more: Corund in imagini, Fotoalbum

Prezentarea comunei Corund

Category: Corund
Hits: 7545

Comuna Corund este una dintre localităţile Ţinutului Sării, fiind totodată şi una dintre centrele artei populare transilvaniene. Potrivit explicaţiei legendei enigmatice despre originea localităţii numele comunei Corund (Korond) provine din cuvintele maghiare „korom, életkorom” (ani, vârstă), însă localnicii îl deduc la un alt sens al acestui cuvânt, la cel de funingine, care face referire la culoarea închisă a apei râului din localitate.

Read more: Prezentarea comunei Corund

Arta populară

Category: Corund
Hits: 4274

Arta populară

Istorie locala

Category: Corund
Hits: 4343

Istorie locala