• Bine aţi venit!

  Primarul Comunei Corund: Katona MihályStimaţi cetăţeni! Acest portal se doreşte un instrument de comunicare modern, rapid şi eficient între Primărie şi cetăţenii comunei Corund, dar şi o modalitate de a ne face cunoscuţi în ţară şi peste hotare, pentru a contribui decisiv la dinamizarea potenţialului economic şi uman de care dispune comuna noastră.

  Ca primar al tuturor corundenilor, doresc să declar disponibilitatea instituţiei pe care o reprezint de a fi un partener viabil şi serios de dialog cu locuitorii în slujba cărora se desfăşoară întreaga noastră activitate. Totodată, prin serviciile oferite de site, sperăm să ne apropiem cât mai mult de problemele cu care se confruntă comunitatea locală şi, în speţă, cetăţenii ce o formează, astfel încât să ne atingem scopul acoperirii prin rezolvarea a cât mai multe din problemele comunei. 

  Dacă aveți idei constructive cu privire la conținutul paginii web vă rugăm să – ne semnalați la adresa de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Cu deosebită stimă, Primarul Comunei Corund: Katona Mihály

Bine aţi venit!

Tuesday, 10 24th

Last update08:21:29 AM

 • Creaţi un cont
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Localizarea comunei Corund

Fiind vorba despre Bazinul Carpatic, sau despre Regiunea Carpatică, delimitarea geografică a acestei regiuni este clară, caracterul montan şi relativ închis este explicit. Ţinutul Sării, care integrează şi localitatea Corund, se întinde în extremitatea de est a Bazinului Transilvaniei, şi care este de fapt un bazin întins în direcţia de nord-vest – sud-est, închis între munţi.

Localităţile acestei microregiuni se situează la limita judeţelor Mureş şi Harghita, ambele judeţe aparţinând de Regiunea de Dezvoltare Centru de nivel NUTS 2. Regiunea de Dezvoltare Centru ocupă 14,31% din suprafaţa României, cuprinde următoarele unităţi administrative: judeţele Braşov, Alba, Harghita, Mureş, Covasna şi Sibiu. Regiunea Centru, din cauza amplasării sale se află în relaţie directă cu celelalte cinci regiuni de dezvoltare ale ţării.


Vizualizarea in format mai mare (Corund)